пʼятницю, 14 листопада 2008 р.

Реквієм за...

Знайшла на блогах анонс незвичного дійства:
15 листопада, в суботу, о 16:30 напроти будівництва на вул. Гончара, 17-23 відбудеться концерт Володимира Соляника "Реквієм за старим Києвом" (http://blogs.pravda.com.ua/authors/potekhin/491c23a8ad5ea/)
Соляник - один з найбільш неординарних джазових виконавців України, лауреат численних премій, арт-директор фестивалю «Джаз-Коктебель». Музикант проведе благодійний виступ, щоб зробити свій внесок у порятунок Києва від беззаконних забудов.
Ідея, як на мене, чудова - красиво, без паленої резини. Зайве казати, що таких акцій потребує чи не кожне місто України. Особливо Ялта. Просто кричати хочеться: "Ну чому у цих задубовників настільки немає смаку, щоб про нього хоч би посперечатися??!!!".
Нам, смертним - кричати, а Соляник грає джаз...

2 коментарі:

  1. Акція гарна, але ж чули, мабуть, як її вже активно використовують в передвиборчій пропаганді. Щодо архітектури, яка витіснює старовину, то вона дійсно жлобська, у тому числі і в нашій Ялті. Щоб хоч якось впливати на це - потрібне громадянське суспільство. Такі сподівання були після ПОмаранчевої революції, навіть пікети проти забудовників масові, але всі ці ініціативи "зачистила" досить швидко метаморфлза влади. Я - за хорошу музику, і за норальні суди. Ймовірно тоді поменше буде "реквіємів".

    ВідповістиВидалити
  2. Згодна в Вами на всі 95%.
    Тільки маленька ремарка: якщо б не було чогось дуже поганого, то в нас менше було б приводу проявляти своє хороше. Така вдача ;)

    ВідповістиВидалити