суботу, 7 лютого 2009 р.

Ялта - місто щастя!

Пік мертвого сезону. Погода як у Лондоні. Правда, в місті повно людей і зовсім не помітно ні депресії, ні кризи. Ні, про кризу у нас говорять, але якось між іншим. Звідусіль чується українська - заробітчани відреклися від закордоння. Ялтинці гуляють тихими вуличками. Лебеді колишуться у спокійному морі... Зграї бабусь линуть до приймальні Партії Регіонів. 
За іронією долі вона - приймальня - сусідить з моїм будником, тож я скоро перетворюсь на дороговказ для милих пенсіонерів, бо вони на будь-якій відстані розпізнають, що я знаю, де в нашому місті нечисть. І я їм допомагаю, і навіть тихо радію, бо бабусі йдуть до регіоналів, а не до партії Союз, чиї пастори не так давно стовбичили в центрі міста та роздавали українофобські листівки.

Про щось інше хотілося писати, про щастя, а муза завела ні в тин, ні в ворота.
пора спати...

6 коментарів:

  1. Приємно, що в Ялті все-таки більше чути українську мову, бо одна лише назва - "Літня столиця України...". Наскільки я розумію, Ви і Ваше товариство україномовне. Але хотілось би знати - це мова "для домашнього вжитку" чи публічна? Я не львів'янка, повчати Вас не буду. Але певна, що укр. слово на Набережній, сказане вголос, важить більше, ніж всякі укази і викиди у блогопростір. Як каже реклама, "Не мовчи!" І тоді може поряд з'явиться ще один слоган: "Ялта - місто щастя"?

    ВідповістиВидалити
  2. Та не переживайте. Ходимо-кричимо, як навіжені: "Геть, москалі!!!"

    ВідповістиВидалити
  3. А "Ще не вмерла УКраїна..." З нотами чи без?

    ВідповістиВидалити
  4. Бабусі чалапають до штабу ПР, бо це офіс майбутнього лідера мерівських перегонів, а зараз він нарощує свій потенціал за методом Черновецького. Цікаво все-таки, на кого мають більше розраховувати майбутні учасники виборів: на зворушливих своїх "любимых бабушек" (апробований варіант)чи на невидиму армію блогерів, які вже готові вступити в боротьбу під гаслом "Я-цинік!"? Черновецький чи Яценюк?

    ВідповістиВидалити
  5. Воліла б я уникати цих обох імен на своєму блозі. Погоджуюсь, що у виборі методів вони вторинні. Доречніше запитати: Черновецький чи Обама?

    ВідповістиВидалити
  6. Як приємно читати українською на блоггері. Цей голос іде з Ялти? - це ще крутіше.
    Lysulka.blogspot.com

    ВідповістиВидалити