понеділок, 22 червня 2009 р.

маскульт на коньках

У світі глобальне потепління, а в Ялту завозять мороз. Відпочивати так з шиком!!! 28 червня (якщо нічого не зміниться) в нас відкриють каток. "Геніальна" ідея Анастасії Заворотнюк, Петра Чернишова та Романа Єлістратова. Шатерчик в 720 кв.м. розміщено прямо на Набережній, яка зовсім недавно набула пристойного вигляду після тривалого ремонту. Цікаво, що наш мер, який так пишався нею, тепер каже, що якихось 80 дірок в гранітній плитці естетиці не завадять, в крайньому випадку - перекладуть уражену площу (ласкаво просимо до міста, якого не торкнулась рука пані кризи).
Вражає марнотратство в місті, яке і без спецефектів захоплює з першого погляду. Ще один приклад - багаторічний фестиваль феєрверків - свято зірваних сигналізацій, задушливого натовпу на Набережній та громихання, як на війні. Такі асоціації в мене виникли минулого року. Весь світ гудів щодо війни у Грузії та ймовірність подібного сценарію в Криму, а в Ялті звучав його саундтрек та пулялись мільйони в небо. Було моторошно.
Розваги та відпочинок - це прекрасно. А після відпочинку треба злегка втомлюватись фізично та емоційно, а не тупіти. На жаль, обрана і зроблена елітою Ялта тепер потопає у маскультурі.
SOS!!!

4 коментарі:

  1. А кому посилають листи в пляшках - океану? добрим людям? вічності? всяким блогерам ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Маразм. Вони тепер почали ставити ті ковзанки, де тільки бачать. Але взимку!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Мені мій друг, що живе трохи ближче до Ялти ніж я, сказав, що через цей каток економлять електрику - вночі вулиці не освітлюють. Бо Ялта в ліміт енергоспоживання не вкладається.

    ВідповістиВидалити