суботу, 23 серпня 2008 р.

День Державного Прапора


При бажанні можна написати добірку матеріалів про українську сучасну Ялту. Навряд це б вийшло в мене особливо гостро та переконливо. Тож я тихенько, навшпиньках прошепочу, що я ПРОТИ!!!

Наївно було б сподіватись, що сьогодні пройдуть гідні акції на честь державного прапору (хоча кількість гостей з "западної" могла б і простимулювати господарів!!!). Але таке демонстративне ігнорування і держави, і її символів було неабияким ляпасом. Не певна, що навіть той мінімум, що вимагається від державних установ виконано. Не видно рідного майоріння на вулицях та Набережній. Вражаючу дружність проявили власники яхт, які зняли, як по команді, жовто-блакитні прапорці, що по-закону мають маркувати нашу курортну "армію" грошо-вимагателей-за-сумнівні-розваги. Дрібнота!

Зате Україна перевершила саму себе на Олімпійських іграх!!! Віват!!!

1 коментар:

  1. Спершу мала б привітати зі святом всю країну, втім не є винятком Крим, а зокрема і Ялта, хоча "кримичі", здебільшого "генетичні українці", вже 17 років поспіль ігнорують не тільки державну "жовто-блакить", але й факт НЕЗАЛЕЖНОСТІ, (ДО РЕЧІ, ЛИШИЛОСЬ 5 ХВИЛИН!!!) і не вважають за потрібне 23-24 серпня долучитися до державних "украИнских" святкувань. Проте, вже святкуємо ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ на нашу превелику радість і начхати на всіх проросійських українофобів,бо свято вірю, що і камінь вода точить. СЛАВА УКРАЇНІ!ЗІ СВЯТОМ!

    ВідповістиВидалити