суботу, 21 листопада 2009 р.

петарди до Ялти не долітають

Ці три тижні Ялта (бюджетна) трохи розгублена від вимушеного неробства і очікування понаднормового відпрацювання, адже літо чекати не буде. Та життя, як всі могли помітити, не зупинилось. Чергові історичні події відбуваються знову в Південній столиці України. Про гучні заяви, недоречні жарти прем'єрів, навколосамітівські президентські інтрижки говорять всі, перекручуючи кожен на свій лад. Всі, крім місцевих змі - ті спокійно анонсують "буденні" збори vip-гостей і повертаються до своїх злободенних тем. Як мені здається, і решта ялтинців доволі спокійні. Може, це і правильно. Поки політичні двієчники граються з петардами, відмінники ледь не втративши терпець, іронічно посміхаються, а інформаційні-агрегати накручують з цього всього "сенсації", мусимо просто працювати, готуючи Ялту до наступних гостей. Думаю, не треба нагадувати, що українці - дуже гостинні, і добре, що, приїжджаючи до нас росіяни, грузини... відчувають себе затишно. Тільки може, не запрошувати до себе тещу, поки свекруха не виїхала?

4 коментарі:

  1. Тільки може, не запрошувати до себе тещу, поки свекруха на виїхала?
    «Теща» казала, що ноги її тут не буде до виборів, і раптом погодилась приїхати, ну не виганяти ж? «Тещі» вміють вибрати потрібний момент і непотребні слова.

    Досі обдумую вашу з Анонімом розмову.

    Мені шкода що спізнююсь з своїм коментарем
    Розв'язував майже аналогічне питання :)

    ВідповістиВидалити
  2. Тащі безперечно ГАНЬБА однозначно, але ще я скажу - як то добре коли молодята живуть окремо.

    ВідповістиВидалити
  3. У гонитьбі за "красивостями", мабуть, я переплутала родинні терміни... "теща", "свекруха"... Шкода, що непотребних слів ми і без гостей від нашого "молодого" наслухались

    ВідповістиВидалити
  4. Ялта такі інфо-хвилі наганяє. Звісно, це гарно і правильно. Більше реклами, більше гостей влітку.

    ВідповістиВидалити